Fun2sport | sport en spel, klimwand, Hoorn

Aquaballen

Andere activiteiten

De doorzichtige opblaasbare waterloopballen ook wel Aquaballen genoemd zijn een uniek product voor jong en oud. De ervaring in de waterloopbal is uitdagend en wordt nooit meer vergeten! 

Wat is een waterloopbal
De waterloopbal is een transparante bal om op het water te drijven en is ruim 2,1 meter doorsnede. Via een opening kun je in de bal stappen waarna deze wordt opgeblazen en afgesloten middels een rits. Deze rits is waterdicht, waardoor de inzittende droog blijft tijdens het rollen over water of als u erin ligt.  

Inbegrepen en veiligheid
Fun2sport verhuurt deze attractie enkel met begeleiding zodat de deelnemers op een veilige en juiste wijze in de waterballen kunnen genieten. De veiligheid bij het gebruik van de aquaballen is erg belangrijk, er zijn twee instructeurs verplicht waarbij er minimaal 1 van Fun2sport dient te zijn. Onze instructeurs zullen de activiteit nauwlettend in de gaten houden en zorgen dat iedereen op tijd en soepel in en uit de waterballen begeleid wordt. Wij kunnen met max. 4 auquaballen naar uw locatie toe komen om de activiteit te begeleiden.

Eisen locatie voor de Waterballen

De locatie dient aan de volgende zaken te voldoen:

  • Aflopende kade of een kade die maximaal 35 cm boven het water uitkomt;
  • Minimaal 2x 4 meter ruimte aan de waterkant.

De waterbak van 6 x 12 meter!
Heeft u op de locatie van uw evenement geen water beschikbaar, dat hoeft geen probleem te zijn. Fun2sport heeft een unieke waterbak van 6 x 12 meter en 80 cm hoogte. De waterbak heeft een geweldige uitstraling op uw evenement en biedt een zee aan ruimte voor de 4 waterballen. U kunt de waterbak met de 4 waterballen nu direct huren bij Fun2sport.

Specificaties Waterbak

  • 
Afmetingen: 6x 12 meter 0,8 (h);
  • 
Stroombehoefte: 1100 Watt (220 V);
  • 
Waterbehoefte: 22.000 liter.

Leeftijd

Geschikt voor alle leeftijden, advies: vanaf 4 jaar

Maximaal gewicht/lengte
120 kg / 2.10 meter

Capaciteit
ca. 10 deelnemers per uur per bal

informatie aanvragen

OmschrijvingExtra informatieTarieven
Basisbedrag voor 4 waterballenDuur: 4 uur (begeleiding inbegrepen)€525,00
Basisbedrag waterbak en de waterballenDuur: 4 uur (begeleiding inbegrepen)€975,00
Bovenstaande tarieven zijn excl. btw