Fun2sport | sport en spel, klimwand, Hoorn

Beachvolleybal

In 2022 is er geen beachvolleybaltoernooi op de Roode Steen in Hoorn, wij hopen in 2023 een Beachvolleybaltoernooi te organiseren op het stadsstrand in Hoorn

De Roode Steen in Hoorn het plein wordt omgetoverd tot beachvolleybal paradijs. Rondom het beeld Jan Pieterszoon Coen komen 3 prachtige beachvolleybalvelden te liggen. Het centre court is dwars op het plein gesitueerd en aan beide kanten van het standbeeld komen de andere 2 velden. Alle velden zijn voorzien van een professionele netinstallatie en belijning.

Speelveld

Op donderdagochtend wordt er een zandlaag aangelegd van 40 cm dikte, in totaal word er 240 m3 zand gestort. In overleg met Strukton Civiel West en de gemeente Hoorn zijn de werkzaamheden voorbereid en gecoördineerd. Op de zandvlakte en rondom het beeld van Jan Pieterszoon Coen liggen in totaal 3 beachvolleybal velden. Het centre court is dwars op het plein gesitueerd. Alle velden zijn voorzien van professionele net installatie en belijning.

Locatie

De locatie waar het spektakel plaatsvind is uniek, de Roode Steen is het markantste plein van Hoorn. Een knooppunt van 7 straten en stegen. De horeca ondernemers rondom het plein, hebben allemaal prachtige terrassen waar iedereen van het spektakel kan genieten.

Sponsors

Co-sponsors

Schrijf je in voor het beachvolleybal toernooi

Inschrijven voor het beachvolleybal toernooi in Hoorn is op dit moment niet mogelijk.