Fun2sport | sport en spel, klimwand, Hoorn

Mobiele klimwand

Wij beschikken over een prachtige mobiele klimwand die wij zowat overal kunnen plaatsen. De klimwand is geschikt voor kinderen en volwassen.    Ga voor een echte publiekstrekker! Ga voor de mobiele klimwand.

vraag informatie aan

In Nederland hebben we geen bergen, maar met de mobiele klimwand kan deze uitdagende en spannende sport toch beoefend worden.                       Op de klimwand zijn 9 routes aanwezig, die met 4 touwen beklommen kunnen worden. De instructeurs van Fun2sport zekeren de klimmers met de GriGri.  De instructeur heeft individueel contact met de klimmer, zodat de basistechnieken aangeleerd kunnen worden. Wij vinden het belangrijk om de klimmers persoonlijke instructie te kunnen geven.

Op de klimwand kan zowel met kinderen als met volwassenen geklommen worden. Volwassenen kunnen onder begeleiding van de instructeur ook zelf leren zekeren.

U kunt de mobiele klimwand inclusief de instructeurs bij Fun2sport huren voor 575 euro, zodat de activiteit voor de deelnemers gratis is. U kunt ook de mobiele klimwand huren waarbij u een basisbedrag van  425 euro betaald en de deelnemers voor het klimmen moeten betalen.

Specificaties

OmschrijvingExtra informatieTarieven
Basisbedrag met instructeurDuur: 4 uur (2 instructeurs inbegrepen)€575,00 afkoop
€425,00 deelnemers betalen
Extra uren in overleg. Voor andere mogelijkheden, neem contact op.
Bovenstaande tarieven zijn excl. btw

Klimmen met volwassenen

Vraag informatie aan