Fun2sport | sport en spel, klimwand, Hoorn

Arrangementen

Van een gezellige sportdag in uw straat tot een sportief bedrijfsfeest, Fun2sport organiseert uw dag. Met onze creativiteit verzorgen wij uw evenementen op maat.

vraag informatie aan

Al onze losse activiteiten kunnen wij ook binnen een arrangement aanbieden. U wilt iets leuks en sportiefs organiseren, wij denken graag met u mee. Misschien wilt u wel eerst kickbiken en aansluitend stroomt je adrenaline tijdens de tokkelbaan. Er is van alles mogelijk, neem contact met ons op en wij maken een idee op maat.

Wat bieden wij zoal

Meer informatie? Bekijk onze folder of neem contact met ons op.

Sport & Spel instuif

Fun2sport heeft verschillende Sport & Spel instuiven met leuke activiteiten: voetbal Boarding, luchtkussens, klimmen op de 7 m hoge klimwand, Tokkelbaan dwars door de zaal of over het plein, kanovaren in het mooie landschap van West-Friesland of in combinatie met vlotbouwen? Zeg het maar, het is jouw feestje. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat de kinderen een geweldig leuke dag hebben.

Klimfeestje in klimcentrum Hoorn
Dit ontzettend leuke klimfeestje kan bij Fun2sport en vindt plaats in klimcentrum Hoorn (Copernicus).
Jij en je vrienden beklimmen onze 7 meter hoge klimwand, daar hangen 12 touwen te wachten, waarmee je 36 routes kunt klimmen. Onder begeleiding van een instructeur mogen jullie proberen de top te bereiken. Durven jullie het aan? Trek hiervoor sportschoenen en sportieve kleding aan, het liefst met een lange broek.

School programma’s

Fun2sport heeft voor de scholen van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs uitdagende en grensverleggende events samengesteld.

Adventure event voor leerlingen van het voortgezet onderwijs
Het Adventure scholenarrangement kan samengesteld worden uit een de meest populaire outdoor activiteiten: wandklimmen, kanovaren, vlotbouwen, touwbruggen, tokkelbaan, bootcamp en rugby clinic. 

Sport- en spel event voor leerlingen van het basisonderwijs
Speciaal voor de scholen van het basisonderwijs is een programma samengesteld. Dit programma kan op het schoolplein en in de school plaats vinden.

Voorbeeld: fun2sport komt met de mobiele klimwand, het luchtkussen en de voetbalboarding naar uw locatie toe. Deze 3 onderdelen worden op het schoolplein neer gezet. In de speellokaal van de school zal streetdance gegeven worden. Per uur komen er 2 klassen naar buiten die deelnemen aan de activiteiten.

Adventure events

Deze fysieke uitdaging is voor alle leeftijden een echt spektakel. Samenwerking, grensverleggend, uithoudingsvermogen, coördinatie en overwinnen van angst. Allemaal elementen die bij het Adventure Events aan de orde komen.

Het adventure arrangement  kan samengesteld worden uit een de  meest populaire outdoor activiteiten:

Bedrijfsactiviteiten

Bent u met uw bedrijf opzoek naar een bedrijfsuitje met een uitdagend karakter. Waarbij aandacht wordt besteed aan samenwerking, opdrachten geven en ontvangen, angst overwinnen, ruimtelijk inzicht. Dan kunnen wij aantrekkelijke programma’s voor u samenstellen.

Op het strand en het grasveld ben je een dag of een halve dag ontspannen en actief bezig met verschillende spellen. Afhankelijk van de leeftijden worden deze spellen/sporten aangepast.

Mogelijkheden bedrijfsactiviteiten:

Kwalleballen
Dit is een soort rugby-spel, waarbij als bal een dichtgebonden jutezak met zand fungeert.

Ultimate frisbee
Dit is een leuk spel/sport waarbij 2 teams tegen elkaar spelen en proberen zoveel mogelijk punten te scoren door middel van de frisbee over te ‘spelen’ en in de eindzone te vangen.

Disc golf
Na het oefenen met het gooien van de frisbee, moet je in zo weinig mogelijk beurten de frisbee in het doel (polehole) te krijgen.

Beachvolleybal
Deze sport is een echt strandspel. Na een korte instructie en uitleg van de spelregels gaan we beginnen met de wedstrijden.

Kubb
Een spel afkomstig uit Zweden en dat sinds de Middeleeuwen gespeeld wordt. Probeer met je team met behulp van de werpstokken de kubb’s (houten blokken) van het ander team om te gooien.

Bhutan Dart Games
In het Boeddhistische koninkrijk Bhutan is het een ware volkssport. Met een grote DART proberen de spelers de Tartan van de tegenstander te raken. Na een korte uitleg ga jezelf met de DART werpen. Tijdens de activiteit krijg je natuurlijk een aantal tips om steeds beter te worden!

Hoope Race
Hoope Race is een geweldig onderdeel voor een sportief evenement voor jong en oud. De teams komen uit in hun eigen baan en moeten via een parcours over balken en door hoepels heen.

Estafette parcours
Bij het Estafette parcours wordt zowel, uithouding vermogen als samenwerking op de proef gesteld. De teams moeten het parcours, bestaande uit loopbroeken, rupsbanden, skippy ballen zo snel mogelijk afleggen .

Parachute Volleybal
Parachute volleybal is een vorm van Volleybal waarbij het team met elkaar verbonden is via een parachute. Met dit spel moeten de teams heel goed samen werken om de grote strand bal naar de overkant van het net te krijgen.

Sport- en spelprogramma kids

Speciaal sport- en spelprogramma voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar hebben wij een programma aanbod.
Dit programma kan zowel buiten als binnen worden georganiseerd. Bij u op het speelplein, in het parkgebied of in het winkelcentrum. Tijdens de schoolvakanties In de sporthal of het gymnastieklokaal.

Voorbeeld van een sport- en spelinstuif:

Locatie: sporthal of plein in winkelcentrum
periode: van 3- 4 uur

Fun2sport zorgt voor de volgende onderdelen:

Natuurlijk kunt u ook een klein aantal onderdelen als aanvulling van uw eigen programma inzetten. Het programma wordt samen met u vastgesteld. De locatie, de periode en de beschikbare tijd zijn mede bepalend voor het totale programma.